Flytning mm.

Første dag i Alanya

Så er jeg kommet til Alanya, jeg var på hotellet i nat ved halv seks tiden, så jeg var meget træt da jeg endelig kom i seng. I dag skulle jeg spise frokost med min chef og bagefter tog vi ind og så kontoret og hilste på mine nye kolleger. Bagefter gik jeg lige en tur ned på stranden og kiggede, der er ret fint vejr idag solskin og lidt for varmt til at have jakke på synes jeg men om natten er det stadig ret koldt.
Jeg fik hævet lidt penge og købt noget at drikke og så tog jeg en taxa hjem, kunne ikke lige finde ud af hvordan jeg skulle komme tilbage med bus, men det må jeg finde ud af i morgen.
Lige nu sidder jeg i receptionen, jeg har desværre ikke internet på værelset men det kan jo være jeg finder en lejlighed på et senere tidspunkt og får noget internet.
I morgen skal jeg også først møde kl. 12 og så har jeg fri kl 21. Jeg glæder mig til at lære hvordan det fungerer deroppe, det virker ihvertfald som om det er et rigtig godt job. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Flytning mm.