Søndag

Sjov dag

Havde en lidt sjov dag på arbejdet idag, fik at vide jeg lød som Andersine i telefonen, og inden jeg skulle hjem havde jeg en LANG samtale med en der ikke ville forstå vi ikke kunne hjælpe ham og bare ville snakke for at snakke. Derfor havde jeg lige et kvarters overarbejde men det var ret sjovt aligevel.
Der er åbenbart noget helligdag idag, så vi fik allesammen nogle “kager” eller noget i en lille æske fra en bager, rigtig hyggeligt. Fik egentlig ikke lavet så mange bookinger, tror det var 3-4 stykker, men så er der en del der vil ringe til mig i morgen og lave dem i stedet. Det regnede idag for første gang i den uge jeg har været her, men kun i meget kort tid så jeg nåede ikke ud i det heldigvis 🙂
I nat kom der en masse gæster på hotellet, og da mit soveværelse ligger lige op af elevatoren kunne jeg ikke sove i omkring 2 timer, så det var altså ikke så sjovt. Men det må man jo regne med når man bor på hotel.
Skal heldigvis først møde sent i morgen, så det er bare dejligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Søndag