Familiebesøg og smuttur til Dk

Update

Så sidder jeg på kontoret igen, og der er ret stille for tiden.
Jeg er desværre ikke kommet så langt i lejlighedssøgningen, det er ikke så nemt at finde noget ordentligt her inde i sæsonen. Men jeg må bare have tålmodighed…

I weekenden var vi en lille tur i byen på James Dean, men det skulle selvfølgelig begynde at regne og tordne helt sindsygt lige da vi skulle afsted, så vi måtte løbe fra bilen og der var alligevel et godt stykke vej så vi nåede at blive total gennemblødte inden vi kom derhen. Inklusiv min nye blazer 🙁
Men det var ellers hyggeligt nok da vi først kom indenfor 🙂

LIGE OM LIDT kommer min mutti og laila ned og ser til mig, glæder mig SÅ meget. Men er godtnok lidt ked af at jeg ikke endnu har fået lov at få nogle fridage, og ved ikke om det overhovedet er muligt.
Efter de er taget hjem går der kun 4 dage og så kommer Bum og Sune 🙂

Vi skulle jo en tur til København for at få visum, men  indtil videre er det sat på stand by, vi kommer ihvertfald ikke afsted i denne uge. Jeg håber det bliver efter jeg har haft besøg så jeg ikke skal være væk i den periode, det ville godtnok være ærgerligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Familiebesøg og smuttur til Dk