Biograftur

Filmanmeldelse: Absentia

En rigtig god og uhyggelig gyserfilm.
Hovedpersonen Tricia har meldt sin mand savnet da han har været væk i 7 år. Hun skal til at skrive under på at han højst sandsynligt er død, og hun har, i forbindelse med det, nogle hallucinationer hvor hun ser sin mand overalt.
Hun får besøg af sin lillesøster som flytter ind hos hende. Søsteren er ude at løbe hver dag, hvor hun løber igennem en tunnel der ligger tæt på lejligheden de bor i. En dag ser hun en meget tynd mand der ligger på jorden inde i tunnellen, hun regner med han er hjemløs eller narkoman så hun siger hun vil komme tilbage senere med noget mad. Da hun kommer tilbage om aftenen er manden der ikke længere, men en anden fyr kommer også med noget i en pose og ligger det ved indgangen til tunnellen.
En dag går Tricia sammen med en politimand på gaden foran lejligheden, hvor hun igen ser sin mand stå i laset tøj og med blod over det hele. Hun kigger væk og gør som ingenting, men politimanden kan pludselig også se ham og det går op for dem at han er kommet tilbage. De får ham på hospitalet. Han kan ikke huske hvor han har været i de 7 år og er meget medtaget.
Han kommer senere hjem i deres lejlighed, og det begynder at gå fremad. Men en aften hvor Tricia ikke er hjemme forsvinder hendes mand igen. Denne gang ser hendes søster hvad der sker og er overbevist om at han er blevet fanget af tunnellen. Herefter prøver Tricias søster at redde ham ved at bytte sig selv med ham.
Det mislykkes og søsteren bliver også taget. Slutningen vil jeg ikke afsløre 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Biograftur