Savn!

Kontakt

Jeg modtager gerne sponsorgaver/varer til anmeldelse på min blog, kontakt mig pr mail hvis det har interesse:

Mail: Mortito20@hotmail.com

Bloggens facebookside: www.facebook.com/HelleiAlanya

Jeg ser helst at almindelige spøgsmål til bloggen/mit liv bliver stillet i en kommentar på bloggen eller facebooksiden.

 

2

  • Betina waage

    Hej helle jeg hygger mig rigtig meget med at læse din blog og synes genrelt den er meget interessant . jeg er pige på 18 år og har selv en kæreste i Tyrkiet men bor stadigvæk i Danmark. Jeg har altid haft tanken at jeg gerne ville til udlandet og tage nogle zabat år som guide eller noget ala det, så mit spørgsmål er om hvor svært det er at blive guide og hvordan gjorde du det ?det andet spørgsmål er for jeg synes der er rigtig mange fordomme om at have et forhold til en tyrkis man fra venner og familie om hvordan du tacklede det hvis du også havde det problem? Venlig hilsen Betina 

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helle Andersen

      Hej Betina 🙂
      Jeg er ikke guide, men det var det der var planen i første omgang, så jeg tog på guideskole. Her fik jeg i stedet tilbudt at arbejde som rejsekonsulent i Alanya og det tog jeg imod. Det var ikke svært, guideskolen var rigtig sjov og spændende. Men man kan også søge andre jobs i Tyrkiet end guide, f.eks. hos ejendomsmæglere, smykkeforretninger osv.
      Mht. mit forhold til min kæreste så var min familie heller ikke så glade for det i starten, og de har da stadig lidt fordomme. Men med tiden har de accepteret vores forhold, nok fordi de har set at det er blevet seriøst og også har mødt ham.
      Held og lykke med det hele 🙂

      Helle.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Savn!