Hjemmelavet chai latte sirup
Jeg har lavet en ny portion chai sirup, denne gang blev den faktisk bedre end sidst, jeg kom ogsaa mere krydderi i. Jeg brugte allehaande, kanelstaenger, sort peber, toerret og hel ingefaer, nelliker og sort chai te. Man starter med at riste krydderierne paa en pande og bagefter haelder man det hele i en stor gryde sammen med ca.500g roersukker og ca. 2l vand. Det skal staa og koge ind, til det bliver til en sirup. Naar det er faerdigt, haeldes det paa en flaske og kan blandes med varm maelk.
English recap:
I made a new portion of chai latte syrup, this time it was better than last and i used more spices. I used allspice, cinnamon, black pepper, dried ginger and ground ginger, cloves and black chai tea. First you roast the spices on a dry pan, and after you put everything in a big pot with 500g cane sugar and about 1,5 l water. It should boil for about 1 hour or until it becomes a syrup. When its finsihed, you just mix it with hot milk.
super lækkert indlæg og tak for tipset. Du har en super fin blog, ville være taknemmlig hvis du gad at kigge forbi min http://leserendipity.wordpress.com tak på forhånd xx