Mine læseres mening om bloggen

Travelmugs

 

Jeg drikker jo som bekendt MEGET chai latte 🙂 Og det løber efterhånden op, især når starbucks sætter priserne op. Så er det jo så heldigt at jeg selv kan lave det derhjemme, og at man kan købe kopper til at tage med. Desværre er udvalget ikke ret stort i Alanya, så det ender nok med at jeg køber en fra starbucks. Men i Danmark har de selvfølgelig en masse muligheder!

PicMonkey Collage

 

Kusmi tea 150,- her.  Bodum 199,- her.

6

  • Siden  ·  Svar på kommentar
  • lonnie isaksen

    hvad er din opskrift på Chai latte til at lave der hjemme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle,

    Jeg har selv 2 “termo-kopper” fra Starbucks i Danmark, som jeg så absolut ikke er tilfreds med. De holder ikke på varmen og den ene er slet ikke tæt ved tuden. Nu gør det måske ikke så meget i Tyrkiet, hvor det ikke er så koldt, men på en kold vinterdag i DK er min kaffe lunken, inden jeg når i skole, og jeg har altså kun 10 min. på cykel.

    Jeg har kigget på dem i Starbucks i Tyrkiet og er jo noget billigere dernede (gav 200 kr. for den ene kop i DK!!), så du kan selvfølgelig altid prøve.

    Men ellers har jeg fået anbefalet Bodums med skruelåg. Det bliver selv min næste investering, inden jeg flytter til Tyrkiet. Måske du kan få nogen til at sende den til dig?

    Ellers kan jeg godt fragte en til Istanbul for dig, men derfra er der jo stadig langt til Alanya.

    Mvh. Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helle Andersen

      Ah okay ja det lyder da ikke så godt 🙁 Jeg tror jeg prøver det alligevel, her koster de trods alt kun 60-70kr så jeg klager nok lige rigeligt hehe.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja prisen i Tyrkiet er heldigvis ikke så slemt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine læseres mening om bloggen