Fridag

Endelig hjemme

Så kom jeg til Alanya igen, efter en lang dejlig ferie.

Da jeg skulle til Alanya var mit fly forsinket 2 timer og det fandt jeg først ud af da jeg var kommet ud i lufthavnen så det var lidt kedeligt at sidde og vente så længe. Og der var mellemlanding i København så jeg var først i Antalya kl.6 og blev så hentet af min kæreste og var i Alanya ved halv ni tiden om morgenen.
Vi skulle så ud og se på en lejlighed lige efter da ejerne også skulle til Danmark samme dag. Lejligheden var rigtig fin, med pool, stort soveværelse og stue/køkken endda også en gæsteseng og en gæstelejlighed tilkoblet så det var jo helt perfekt. Vi nåede lige at sige ja tak, men fandt så ud af at den på mystisk vis allerede var lejet ud til nogle andre! Så vi blev meget skuffede, men heldigvis er der stadig andre ledige lejligheder i samme bygning, så nu prøver vi at kontakte nogle af de andre. Det er perfekt fordi det ligger lige imellem vores arbejdspladser og der er god plads til gæster 🙂

Igår sov vi så til kl. 16 efter vi havde været ude og se lejligheden, og gik så en tur i byen og tog bagefter op ved borgen og fik aftensmad 🙂 Så det var desværre en lidt kort fridag, men havde bare brug for at få sovet ud.

Nu er jeg tilbage på kontoret, og der er en del at få styr på fra de sidste par uger, men heldigvis er der ikke så travlt på telefonen for tiden…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fridag