Tilbage til hverdagen...

Er næsten lige kommet hjem fra arbejde, der er som sædvanlig travlt og der er næsten ingen rejser tilbage 😛
Vi var ude og fejre min kærestes vens kæreste (som også er dansker) igår aftes så jeg fik ikke sovet særlig meget, og jeg vågnede tilfældigt i morges 5 min. inden jeg skulle op, og min tlf var gået ud!
Så det var meget heldigt, så måtte jeg tage en taxa hjem for at skifte til “anstændigt” arbejdstøj og så tage på kontoret til en ny travl dag….

Nu skal jeg snart til Danmark igen, inden starten af august, enten for at få lavet visum eller også bare for at airguide (frem og tilbage samme dag) det kommer lidt an på de nye regler med visum. Men hvis jeg skal gætte så ender det med jeg skal airguide dagen før mit pas udløber…. Orker det bare ikke, kun hvis jeg kan få det lavet sådan at jeg kan bruge min fridag i danmark selvfølgelig 🙂 Det må jeg finde ud af om jeg kan.

Det er virkelig bare blevet varmt hernede, sådan rigtig ulækkert fugtigt varmt. Godt der er aircondition på kontoret! Min herhjemme virker ikke 🙁

Nu vil jeg lige sove lidt og så mødes med kæresten lidt senere 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen...