Tyrkisk frokost

Svar på kommentar

Jeg fik en kommentar i sidste indlæg, som jeg selv har tænkt meget over. Derfor vil jeg svare her i stedet for.

Kommentaren:

Kommer bloggen igen til at handle om dit liv i Alanya, sådan mere privat, eller skal det fremover være en blog om restauranten?

Det er snart længe siden, der har været et indlæg, der ikke handlede om restauranten, og når man ikke bor i Alanya, er det begrænset, hvad det kan bruges til, selv om man bliver godt lækkersulten ;-)

Jeg savner lidt de gamle indlæg om, hvad du ellers laver dernede :-)

Jeg har selv tænkt over det, jeg laver jo ikke rigtig andet end at være i restauranten så det er begrænset hvor meget jeg kan skrive om udover hvad jeg laver i restauranten. Jeg vil dog prøve at finde nogle andre emner, men hvis i har nogle ideer eller ønsker til indlaeg hører jeg gerne fra jer.

10356601_466076090190621_309666535_n 10362671_465514106913486_590724279_n

3

  • Michelle

    Hej Helle
    Jeg har i løbet af de sidste tre dage læst rigtig mange af dine indlæg og kan næsten ikke stoppe igen 🙂
    Jeg faldt over blokken, da jeg selv er helt vild med Tyrkiet, specielt Alanya.
    Mht. ideer til, hvad bloggen kan indeholde, synes jeg de spørgerunder du har er meget sjove. Det kræver selvfølgelig at du får nogle spørgsmål. Jeg kan i hvert fald sagtens komme på nogle stykker. 🙂
    Jeg nyder din blog, fordi der bare er en masse billeder og ikke så meget tekst, uanset om det er billeder fra restauranten eller af andre ting. Det er jo også forståeligt, når restauranten er blevet en del af din hverdag. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle

    Vi kan sagtens forstå at restauranten fylder meget i din/jeres hverdag og tanker. Det er stadig meget nyt og I går helt sikkert med nogle tanker og forhåbninger om at det bliver en succes.

    Vi vil give Julie ret at der mangler noget af det personlige, som du havde meget med af før. Vi er meget interesseret i at høre om hvordan det går med restauranten men blandet sammen med det personlige. Her er lidt du måske kunne tage fat på:

    Hvordan føles det at være iværksætter?
    Hvad laver du på på restauranten?
    Er der noget du savner fra Danmark og er der noget du bestemt ikke savner?

    Hvordan går det med at lære tyrkisk?

    Du skrev på et tidspunkt om at du havde fået et job med at skulle skrive nogle indlæg for et firma. Er det blevet til noget? Hvis ja, hvordan går det med det?

    Hvad er dit yndlingssted i Alanya og hvorfor?

    Vi håber det har givet lidt inspiration 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg må jo hellere svare, nu hvor det var mig, der spurgte 😉

    Jeg vil som sådan gerne høre om restauranten, men gerne på mere personligt plan, som du også gjorde med det gamle arbejde.

    Der skrev du for eksempel lidt om din dag i tekst a la “det har været stille i dag”, “jeg var lige forbi Starbucks i min pause” og lign. Efter du er startet med at arbejde på restauranten, synes jeg mest bare, du viser et billede af, hvad du har spist 😉

    Jeg vil også rigtig gerne høre lidt om, hvad du laver i restauranten. Selvfølgelig bliver det også lidt ensformigt at skrive om i længden, men sådan lidt flere kommentarer hist og her, om din hverdag, også selv om den primært foregår i restauranten.

    Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at høre mere om, hvordan det er gået med at integrere jeres hund i familien og med arbejdet. Er I glade for ham (det formoder jeg, men jeg synes slet ikke vi har hørt noget andet end set et par billeder og så var der vist noget med et dyrlæge-besøg).

    Hvordan med din tyrkisk undervisning? Læser du stadig på den hjemme?

    Håber det kan give lidt inspiration, for jeg vil rigtig gerne fortsætte med at læse med her på bloggen 🙂

    Mvh. Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tyrkisk frokost