Spørgerunde

Svar på spørgerunde

Så har jeg svar på spørgerunden jeg lavede tidligere, hvis der er flere med spørgsmål kan i selvfølgelig bare skrive en kommentar:

1. Hvor lenge skal du bo i Tyrkia? Det er ikke helt fast endnu, vi tager det 1 dag af gangen, men vi har lige fået ny lejlighed med nye møbler osv. så der går da ihvertfald et stykke tid endnu 🙂

2.Hva syns familien hans om at han har en dansk kjæreste? De synes det er fint, og dem jeg har mødt er rigtig glade for det. Jeg mangler at møde hans forældre og 2 søstre, så det bliver spændende til den tid.

3.Hvor mange søsken har han? Han har 1 bror og 3 søstre.

4.Har dere tenkt til å gifte dere? Ja, vi er forlovede men vi vil vente med at blive gift til vi har økonomien helt på plads og mere styr på fremtiden. Så vil vi også gerne have et fint bryllup uden der skal spares for meget 🙂

5.Er planen å bo i Tyrkia eller Danmark? Det vides heller ikke endnu 🙂

6. Føler du at han skal bestemme over deg? Nej bestemt ikke, så var jeg slet ikke i forhold med ham 🙂 Vi gør rigtig meget for at vi begge er glade og tilfredse i forholdet 🙂

7.Vi overvejer at flytte til Ankara for at bo et par år og kunne derfor godt bruge lidt hjælp. Ved du, om det kan lade sig gøre, at det kun er den ene af os, som arbejder, så den anden kan være hjemmegående? (jeg ved godt det afhænger af lønnen, men er det ikke normalt i Tyrkiet?). Og hvor er det bedst/nemmest at søge job i Ankara? Jeg har hørt, at det ikke skulle være så nemt at få en opholds og arbejdstilladelse – havde du nemt ved det?

Det kan godt lade sig gøre at det kun er den ene der arbejder, men det er selvfølgelig ikke luksus 🙂 Jeg har kun været i Ankara en enkelt dag, så jeg ved ikke hvor det er bedst at søge arbejde. Men mht. arbejdstilladelse er det arbejdspladsen der skal søge det for dig (ellers skal du selv betale rigtig mange penge) Opholdstilladelsen fik jeg igennem mit job så jeg ved ikke helt præcis hvordan man gør, men jeg ved at det ikke er så svært, man skal vise et beløb på kontoen og betale et mindre beløb for visummet.

8.Min mand og jeg skal til Alanya for 10. gang i uge 21. Vi skal have et hold venner med som aldrig har været der, så vi skal vise dem Alanya. Vi har aldrig været ved/på terrasserne og vil så høre dig om der kører en bus derop, hvis ja hvilket nr. Vi skal bo på Hotel Sara ved Kleopetra stranden. Vi glæder os rigtig meget til at komme til Alanya igen, hver gang vi er der ta´r vi en taxa op til Borgen en formiddag, og så bruger vi resten af dagen på at gå ned. Nyder udsigten og de små steder hvor vi kan få lidt godt til ganen. Hilsen Bente

Der går ihvertfald busser op til terasserne, men jeg ved desværre ikke hvilket nr bus det er. Men det burde stå på bussen eller ved busstoppestederne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spørgerunde