Lidt blandet

Dyrene i Alanya

Jeg synes lige jeg vil give et tip til alle dyre-elskere. Der er mange hunde og katte i Alanya som lever paa gaden, der er heldigvis en del soede mennesker der giver dem mad og vand, men desvaerre ogsaa nogle forfaerdelige folk som banker dem, eller binder dem fast til et trae/i et bur og lader dem vaere uden mad og drikke. Der er ogsaa en restaurant (kender ikke navnet, ellers ville jeg bede alle om at undgaa det) hvor de har en lille hvalp liggende i solen, som blev taget fra sin mor alt for tidligt og virker helt livloes. Ejeren havde ogsaa en anden hvalp, som en dansker koebte “fri” og fandt et nyt hjem til. Men den sidste vil han ikke saelge og er ikke ret behagelig eller til at snakke med.

Der er en kvinde ved navn Tulay Avci, som bruger al hendes tid og penge paa at hjaelpe alle dyrene, hun har et hus hvor hun har alle de hunde boende som der er plads til, og hun hjaelper dem dag og nat, forsoeger at finde nye hjem til dem mm. Men det koster penge, og hun bruger al sin tid paa det saa det er en haard kamp.

Stoet hende ved et beloeb, noget foder eller tilbyd din hjaelp hvis du kommer til Alanya. Hun er et fantastisk menneske, find hende her: Tulay Streetdogs.

nvghgh

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lidt blandet