Læs mit interview online

Hjælp dyrene i Alanya

Jeg faldt over disse to grupper på facebook Saving, adopting and caring for the strays of Alanya og Alanya, Abused horses og tænkte at jeg ville gøre opmærksom på det herinde.

Jeg ser mange gange om dagen hestevogne køre i trafikken, hvor hestene er meget tynde og ikke ser ret sunde ud. Jeg har også hørt flere ubehagelige historier om hvordan de bliver behandlet. Ejerne er ligeglade med hvordan de har det, de skal bare tjene deres penge. Jeg har hørt om en hest der var faldet om pga. varmen, der kom en turist hen med noget vand til den og så kom den lidt til sig selv igen. Derefter piskede ejeren den indtil den til sidst kom op at stå og skulle løbe videre.

Jeg vil bare opfordre alle til at lade være med at støtte den slags, hvis ikke der er nogen kunder kan det være det til sidst stopper.

Der er også mange hunde og katte som lever på gaden eller som bliver mishandlet, her hjælper facebookgruppen jeg har nævnt ovenfor med dyrlæge, foder og at finde nye ejere. 1239575_10153167037280322_1383002260_n 62466_10153255955290322_198518721_n 1233491_10153159937030302_107703818_n

English recap:

Check these groups on facebook for helping the animals in Alanya. 

3

  • Ja, super godt at du sætter fokus på dette.. Jeg lægger meget mærke til dyrene her i Alanya, da jeg arbejder på restaurant, hvor jeg jo ser, hvad der rører sig på gadeplan, og det er ikke altid at dyrene har det lige godt. Selvom dyrene måske ikke decideret lider, er der en del ting der kunne være bedre. Fx har vi en nabo, der ofte har deres hund bundet, da den tjener som en slags vagthund, men den kunne virkelig godt trænge til nogle lange gåture og at blive stimuleret mentalt, hvis det stod til mig. Jeg bliver generet af det, men det er svært at blande sig, synes jeg – især når det er sådan en gråzone, hvor de jo ikke er ondskabsfulde, men hvor hunden godt kunne have det bedre. Jeg ved selvfølgelig heller ikke alt om det – jeg betragter det bare på afstand.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super godt at du gør opmærksom på dette. Selvom levestandarden er blevet bedre for en del dyr i Alanya de senere år, er der stadig alt for mange der lider under trænge kår.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super godt at få delt sådanne informationer!

    Jeg vil dog sige, at siden jeg rejste til Alanya første gang i 2003 er forholdene for dyrene blevet så meget bedre!
    Jeg har efterhånden været i Alanya 8 gange nu og sidst jeg var der var hele august måned i år og der er sket markante ændringer på de år!

    Men det er noget så forfærdenligt at se de stakkels udmagret heste og bare generelt dyr der er fuldstændig dehydreret og udsultet…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Læs mit interview online