2 år i Tyrkiet idag

Top 10 over udflugter på egen hånd

 

 

Mine personlige yndlingbeskæftigelser når jeg har fri:

1. Dim Cay -Jeg kan aldrig blive træt af at spise morgenmad ved Dim Cay, den er så god og der er så meget at vælge imellem. Og så er det jo dejligt at man kan sole og bade om sommeren.

2. Borgen -Det er hyggeligt at tage bussen op til borgen, og så gå turen ned igen. Man kan tage ind på selve borgen og kigge, eller man kan sætte sig på en af de mange små restauranter der er på vejen ned.

3. Picnic -I Alanya området er der mange steder hvor man kan lave picnic eller grille. F.eks. Incekum, terasserne eller oppe i bjergene omkring Oba/Mahmutlar.

4. Sapadere vandfaldet -Det er hyggeligt at køre turen op i bjergene til den lille landsby Sapadere, hvor man kan gå en tur igennem et bjerglandskab med en masse små vandfald, og et stort et for enden.

5. Terasserne -Rigtigt godt udsigtspunkt for at se hele byen. Der er bænke og borde og også mulighed for at grille. Man kan vælge at gå turen op/ned, det er bare ret hårdt for benene skulle jeg hilse og sige 🙂

6. Bådtur -Man kan vælge en kort og en lang tur, den korte varer c. 1-2 timer og den lange ca. 5 timer.

7. Shopping i Antalya -Der er flere store shoppingcentre hvor man kan få europæiske mærker. Man kan også se Duden vandfaldet som er rigtig smukt.

8.  Shopping i Alanyum og Metro -Alanyum har en masse forskellige butikker, en biograf og små restauranter og caféer. Metro er ligesom i Danmark, hvis ikke man har et kort kan man bare udfylde en blanket i butikken.

9. Dim Cave -Drypstenhulen, det er meget spændende at se hvis man aldrig før har set en drypstenshule. Der er både en kort og en lang tur, da det godt kan blive lidt hårdt for benene med alle trapperne.

10. Strandtur på Damlatas -Den bedste strand efter min mening er Damlatas lige nede hvor bjerget starter. Man kan springe fra klippen, og svømme ind i hulen.

PicMonkey Collage

1

  • Aah saa göy 🙂 Kanskje jeg skal lage min egen liste over mine favorittutflukter 🙂 Vi liker endel av de samme stedene ser jeg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

2 år i Tyrkiet idag