Tyrkiske opskrifter

Tyrkiske opskrifter

Tyrkisk ris med “fuglereder”

Indgredienser:
2 pers.

Ris
Fuglereder
Olie
Salt
Peber
Vand

Skyld risene i vand, læg dem i blød i ca. 15min.
Steg fuglerederne i olie til de er lysebrune, kom derefter risene i (uden vand) og steg dem i et par minutter imens du rører rundt. Tilsæt salt og peber, og kom til sidst vand i så det dækker ca. 1 cm over risene.
Koges under låg i ca. 10min.

4

  • Sofie

    Hvilken type ris bruger du?
    Og ved du hvad fuglerederne hedder på tyrkisk, så man kan spørge efter dem?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Du kan købe dem i rigtig mange udenlandske grøntbutikker;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I Danmark ved jeg faktisk ikke rigtig hvor man kan købe dem, måske i udenlandske butikker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvor kan man købe Fuglereder?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tyrkiske opskrifter