Hindbærtærter og dejligt vejr
Helle Andersen
150g smoer, 100g sukker, 1 aeg, 250g mel og en smule flormelis.
1 bakke hindbaer (jeg brugte frosne, da det er det eneste man kan finde her) +Lidt sukker.
Dejen formes ved at roere sukker og smoer sammen, tılsaet aegget og til sidst flormelis og mel. Dejen rulles ud og trykkes ud i cirkler som passer ned i en muffinform. Hindbaer roeres med lidt sukker og kommes i formene, til sidst laegger man laag paa tærterne. Jeg valgte den mest besvaerlige maade 🙂 Man kan ogsaa bare lave cirkler hvor man skærer et par riller i.
Bages ved 175g i ca 30 min.
Jeg har fri idag, og det er dejligt overskyet 🙂 Det lyder nok underligt at være glad for det, men nu har der været over 30 grader i en uges tid og saa kan man godt bruge lidt mere udholdeligt vejr.
Det ser vildt lækkert ud! 🙂
Tjek meget gerne min blog ud og læg en kommentar:)
http://life-is-pure-love.blogspot.dk/2013/05/elf-golden-bronzer.html#comment-form