Bagning!

Kurdiske brød med fyld -Opskriften

 

 

Jeg lovede at ligge opskriften ind af det kurdiske mad vi lavede sammen med Mehmets søster for nogle dage siden. Jeg kan ikke huske hvad retten hedder, men det smager ihvertfald godt!

Ingredienser:

Hakket oksekød, løg, mandler, sesamfrø, olie. +Ingredienser til en almindelig bolledej.

Først forbereder du dejen, som så hæver en halv times tid. Imens hakker du løg fint, rister sesamfrø på en tør pande og hakker mandlerne.

Okskødet, løg, sesam og mandler steges grundigt på en pande, tilsæt krydderier efter smag. Bagefter deler du dejen op i små håndfulde og ruller dem ud i en cirkel ca. på størrelse med en tallerken. Du kommer oksekødet på halvdelen af cirklen, og foldet resten af dejen halvvejs over så du har en halvcirkel. Del cirklen i to, og luk cirklen ved at rulle en underkop rundt langs kanten.

Nu er brødene klar til at blive stegt i rigelig olie på en pande.

285388_269986199799612_605031977_n

Ja, jeg ved godt det er et genbrugsbillede, men fik desværre ikke taget flere billeder.

 

2

  • Camilla K. Olesen

    TAK for opskriften. Skønt med inspiration og et alternativ til det samme kedelige mad dag efter dag. Jeg synes virkelig, at det ser godt ud! Og så minder det ihvertfald mig om ferie omkring middelhavsområdet, og det er jo kun et plus, nu hvor der igen ligger sne og er minusgrader her i Danmark!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Aaaj, det ser lækkert ud!:-)

    Kig forbi – Idas-notebook.blogspot.dk

    Knus Ida<3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bagning!