Bytur og afslapning

Spilleaften og krybdyr!

Igår efter arbejde havde mig og Christina inviteret ham jeg ser og hans ven over til hygge og “spilleaften” 😀
Men inden vi kom igang med det, var vi lige nødt til at få lidt hjælp til at udrydde et firben fra Christinas værelse! Den var nemlig kravlet ind under sengen, og så kunne hun jo ikke sove derinde om natten hehe.
Den blev efter lidt besvær og skrig (fra os, ikke drengene) fjernet og vi kunne slappe af igen 🙂

Vi prøvede at lære dem at spille yatzi hvilket ikke gik så godt, ha ha. Det er åbenbart ikke noget de gør så meget i hernede, men det var det eneste spil vi havde udover backgammon som vi heller ikke kender.
Efter en enkelt lettere mislykket runde, dog med mig som vinder 😀 Satte vi en sjov film på, men kort efter var vi alle helt udmattede og halvsov. Pludselig var ham jeg ser væk, troede bare han var gået på toilettet, så ligger han midt på sengen på maven med alt tøjet på og snorksover! Haha. Så var den hyggeaften ligesom ovre.

Har været ret træt på arbejde, så skal lige lave mig lidt aftensmad og så tror jeg lige jeg skal sove en smule og se ved jeg ikke lige hvad jeg skal i aften, hvis overhovedet noget.

Glæder mig til i morgen efter arbejde, der har jeg nemlig hele TO DAGE fri ! I anledning af påsken.
Håber virkelig det bliver godt vejr, det kunne være godt at få lidt sol for jeg er blevet så bleg efter jeg er kommet herned. Det er jo ikke ligefrem fordi det vrimler med solarier og jeg har aldrig tid til at få sol når den endelig er der…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bytur og afslapning