Update

Fridage, besøg og lejlighedssøgning

Min mutti kommer lige om lidt og besøger mig 🙂 Jeg har fået en ekstra fridag til når hun kommer og så har jeg min normale fridag også. Når Bum kommer har jeg fået 2 ekstra fridage indtil videre, håber jeg kan få flere men det kommer vidst an på hvor travlt der bliver på kontoret. Lige for tiden sker der bare ingenting, lidt kedeligt og man får ikke lavet så mange bookinger.

Jeg er i fuld gang med at lede efter lejlighed, nu skal det bare snart være!
Jeg har fået kontakt til en sød dansk dame der bor hernede som hjælper mig rigtig meget da hun kender mange hernede. Jeg skal se en lejlighed i morgen inden arbejde, den er ikke møbleret men ligeså stor som den vi bor i nu, og så koster den det samme som en 1-2 værelses gør.

Hun vil så kunne skaffe lidt møbler og flytte det ind for mig så jeg har lidt at starte med.
Jeg er lidt i tvivl om det vil fungere men jeg skal ihvertfald lige se den først. Jeg kan flytte ind allerede i morgen aften hvis jeg vil have den. Den har en stue, køkken, 2 badeværelser, 3 værelser og 3 balkoner så der er jo rigeligt med plads haha.
Igår havde jeg tidligt fri så vi tog ud og fik en drink ved stranden, vi skulle have været i biografen og se Pirates of the caribbean 4 men det var kun på tyrkisk. Så den tager vi ind og ser idag i stedet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Update