Lidt blandet nyt

En laenge ventet update

Jeg ved godt jeg ikke har skrevet paa bloggen i meget lang tid, jeg har ikke meget tid og jeg har ikke rigtig haft lysten eller saa meget at skrive om.

Men nu har jeg da en lille nyhed, og det er at jeg flytter til Danmark til oktober. Jeg tager Bingo med mig, og vil uddanne mig som konditor 🙂 Min kaereste kommer med ihvertfald i 3 maaneder, og saa maa vi se hvordan det kan fungere med restauranten naeste sommer. Det hele er ikke besluttet endnu, saa vi tager en dag af gangen. Jeg har savnet Danmark i noget tid nu, og er efterhaanden blevet “maet” af Tyrkiet. Det troede jeg aldrig jeg ville blive, men det er kommet pludseligt, og jeg kan se en masse negative og irriterende ting hernede. Jeg glaeder mig til at faa en normal hverdag med et job som er under 12-14 timer og endelig at faa lov at have fri hver weekend.

10489077_488912801240283_108979689_n 10520643_492878717510358_1376593405_n

Med hensyn til bloggen, saa overvejer jeg om jeg skal fortsaette den i Danmark eller om jeg maaske skal lave en ny. Hvad synes i?

4

  • Held og lykke med det hele.. Jeg kan godt forstå, at savnet til Danmark er blevet større med tiden og nu hvor du har fundet en spændende uddannelse passer det jo helt perfekt. Du kan jo evt. fortsætte med at blogge i DK om din uddannelse, kærligheden osv. og om du starter en ny eller fortsætter med det her bloggernavn, gør nok ikke så stor forskel for de faste læsere:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helle. Sikke en nyhed! Fra iværksætter/medhjælpende iværksætter i Alanya til konditorstudine i Danmark! Vi forstår godt tilvalget af en uddannelse og valget er jo oplagt, for vi ved at du elsker at bage og pynte. Vi kender også følelsen af at blive træt af det hernede og vi tænker at det at du ikke har dit eget job eller lignende at stå op til, måske er med til at gøre hele tilværelsen hernede, mere trist end tidligere. Vi håber selvfølgelig at du fortsætter med at blogge og at I for det bedste ud af det, når det bliver et langdistanceforhold. Lykke til, herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • floora

    Hej Helle.
    Det lyder godt at du vil uddanne dig her i Dk. Man kommer rigtig langt med en uddannelse. Jeg håber at alting falder roligt på plads, mht. restauranten og din blog. Jeg håber til gengæld ikke at du stopper med at blogge, for jeg elsker at følge med i dit liv generelt. Self kan du også blogge her i Dk, selvom det så ikke omhandler alanya, det bliver din blog blot mere interessant af. 🙂 Knus…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Hej Helle. Vil du ikke uddybe det lidt, det med at du møder negative ting dernede. Vi bliver nysgerrige.
    Er du ved at stoppe som Blogger? Dine seneste indlæg viser at du ikke rigtig skriver fordi du har lyst.
    God dag 🙂
    Ps. Flytter du til Danmark permanent? Hvor du ikke tager tilbage til Alanya?
    Håber på svar

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lidt blandet nyt