Kogt kylling med tilbehør

1420339_378052648992966_1537699384_nVi havde en halv kylling som vi skulle have brugt, og min kæreste har vist mig en ret man nemt kan lave hvis man skal have brugt en rest kylling. Kyllingen koges, hvorefter kødet pilles af, og steges i olie på en pande med løg, hvidløg og grøn peber. Krydres med salt, peber og chili. Som tilbehør lavede jeg ris og pommes frites. Salaten var faktisk også en rest fra dagen før.

2

  • Helene

    Hej Helle. Hvad er det egentligt det brune er, der altid er i de ris man får i Tyrkiet? Ku se de også var i på dit billede 🙂 God tur til Danmark. Vejret er nu ikke så slemt igen lige nu.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Helle Andersen

      Hej 🙂 jeg kan ikke huske hvad de hedder men de kan også købes i Danmark, her hedder de fuglereder og kan købes i udenlandske butikker. De skal knuses inden de steges i olie, når de er brune kommes risene i og steges i et par minutter med lidt salt og peber. Derefter kommes vand og bouillon i og låget kommes på.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.